Fiat Chrysler îşi vinde divizia de componente auto Magneti Marelli pentru 7,1 miliarde dolari

Calsonic Kansei este deţinută de firma americană de private equity KKR

Fiat Chrysler îşi vinde divizia de componente auto Magneti Marelli pentru 7,1 miliarde dolari Fiat Chrysler îşi vinde divizia de componente auto Magneti Marelli pentru 7,1 miliarde dolari

Fiat Chrysler Automobile a anunţat încheierea unui acord de vânzare a diviziei sale de componente auto Magneti Marelli către compania japoneză Calsonic Kansei în schimbul a 6,2 miliarde de euro (7,1 miliarde dolari), potrivit Marketwatch.

Calsonic Kansei este deţinută de firma americană de private equity KKR. După finalizarea tranzacţiei, aşteptată a avea loc în prima jumătate a anului viitor, Calsonic Kansei va fi redenumită Magneti Marelli CK Holdings. Compania va fi al şaptelea mare furnizor de componente auto după veniturile totale. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.