Fiat Chrysler recheamă peste 800.000 de maşini în SUA

Firma de automobile Fiat Chrysler NV va rechema 862.520 de automobile care funcţionează pe benzină în SUA, care nu îndeplinesc standardele americane de emisii, a transmis miercuri reuters.

Fiat Chrysler recheamă peste 800.000 de maşini în SUA Fiat Chrysler recheamă peste 800.000 de maşini în SUA

Firma de automobile Fiat Chrysler NV va rechema 862.520 de automobile care funcţionează pe benzină în SUA, care nu îndeplinesc standardele americane de emisii, a transmis miercuri reuters.

Rechemarea acestora a fost solicitată de Environmental Protection Agency (EPA) care a investigat emisiile în timpul mersului şi a făcut teste alături de compania Fiat Chrysler NV, după cum cer legile americane.

Rechemarea include modele Dodge Journeys din 2011-2016, Chrysler 200s şi Dodge Avengers din 2011-2014, Dodge Calibers din 2011-2012 şi Jeep Compass/Patriots din 2011-2016.

EPA a spus că va continua să verifice si alte modele ale companiei care pot fi neconfome cu regulamentele şi că există posibilitatea ca şi acestea să fie rechemate.

“Am început deja de luna trecută să contactăm proprietari ale automobilelor vizate pentru a-i anunţa în privinţa reparaţiilor necesare, care vor fi efectuate fără plată”, a spus compania Fiat Chrysler.

Din cauza numărului mare de automobile, rechemarea va fi făcută pe etape în tot anul 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.