Fiat Chrysler va investi 788 de milioane de dolari pentru a produce modelul Fiat 500 electric

Fiat Chrysler va investi 788 de milioane de dolari pentru a construi linia de producţie pe care va fi fabricat noul Fiat 500 electric, informează Reuters.

Fiat Chrysler va investi 788 de milioane de dolari pentru a produce modelul Fiat 500 electric Fiat Chrysler va investi 788 de milioane de dolari pentru a produce modelul Fiat 500 electric

Fiat Chrysler va investi 788 de milioane de dolari pentru a construi linia de producţie pe care va fi fabricat noul Fiat 500 electric, informează Reuters, citându-l pe Pietro Gorlier, COO Fiat Chrysler pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Compania a instalat astăzi primul robot al liniei de fabricaţie pentru noul Fiat 500 electric, la fabrica sa din Mirafiori (Italia). Producţia estimată este de 80.000 de unităţi pe an.

FCA va începe să producă Fiat 500 electric în al doilea trimestru al anului viitor.

Investiţia pentru 500 electric face parte din planul de investiţii de 5,6 miliarde de dolari anunţat de FCA pentru Italia.

Ulterior, capacitatea de producţie pentru Fiat 500 electric ar putea fi extinsă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.