Fiat discută scoaterea din producţie a două modele

Fiat Chrysler Automobiles NV pregăteşte o transformare ...

Fiat discută scoaterea din producţie a două modele Fiat discută scoaterea din producţie a două modele

Fiat Chrysler Automobiles NV pregăteşte o transformare masivă a producţiei din Italia începând cu 1 iunie, care va duce la oprirea producţiei unor modele precum Fiat Punto şi Alfa Romeo Mito în favoarea modelelor de lux. O fabrică de renume din Torino şi alta din apropiere de Napoli vor fi retehnologizate pentru a produce noi SUV-uri Maserati şi Jeep, în timp ce producţia modelului Panda va fi mutată în Polonia. 

Aceasta ar fi o schimbare istorică pentru compania fondată în 1899 care a devenit un simbol al exploziei industriale postbelice a ţării, în principal prin producerea de autoturisme - cum ar fi Fiat 500 - o maşină pe care să şi-o poată permite oricine.

Refocusul face parte din ultimul plan de strategie care are ca scop transferarea producţiei din Europa occidentală către maşini premium, stimularea vânzării Jeep-urilor la nivel mondial şi mutarea de la motoarele pe motorină, la maşini electrice sau hibride.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.