Fiat Fiorino LCV

Autor: Silviu Draganescu 03 oct. 2007 Știri auto

UPDATE:
Cei doi producători au investit în total 380 de milioane de euro, din care 190 în cercetare şi dezvoltarea, pentru lansarea noii generaţii de vehicule comerciale. Producţia celor trei modele, Fiat Fiorino, Citroen Nemo şi Peugeot Bipper se va desfăşura în Turcia, la fabrica celor de la Tofas într-o cadenţă de aproape 160.000 de exemplare pe an.

Dezvoltat în colaborare cu grupul PSA şi Tofas, Fiorino LCV (Light Commercial Vehicle) este lung de doar 3,86 metri dar oferă un volum util de 2,5 m3 şi o lungime pentru încărcat de 1,5 metri extensibilă până la 2,5 metri atunci când se rabatează scaunul pasagerului. Accesul în interior este facilitat de prezenţa uşilor laterale dar şi de cele poziţionate în partea din spate a maşinii.

În privinţa dotărilor, Fiat Professional a înzestrat noul model cu direcţie asistată, ABS, airbaguri frontale, senzori de parcare şi închidere centralizată. Gama de motorizări este una bogată cu motoare diesel ce pot avea un consum mixt de doar 4,5 litri la suta de km, respectiv emisii de CO2 de doar 119g/km. Vânzările vor începe din decembrie în Italia urmând ca la scurt timp să fie comercializat şi în restul Europei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide