Fiat Fiorino People Carrier

Fiat aduce la Salonul Auto de la Geneva oferta sa pentru automobile utilitare capabile să transporte cinci pasageri în condiţii maxime de confort.

Fiat Fiorino People Carrier Fiat Fiorino People Carrier
Noul model se bazează pe vehiculul comercial omonim, Fiorino, lansat anul trecut în octombrie şi prezentat pe larg aici, şi reprezintă un pas important pentru divizia LCV de la Fiat, ce oferă acum un automobil mai "inteligent", capabil să satisfacă o gamă largă de nevoi. La acestea Fiat Fiorino răspunde printr-o personalitate distinctă, un design original, fiabilitate maximă şi robusteţe.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.