Fiat Grande Punto 1 milion de untiăţi vândute

Fiat Grande Punto a intrat în "clubul milionarilor" din industria auto, adică în rândul modelelor care au fost produse în mai mult de un milion de exemplare.

Fiat Grande Punto 1 milion de untiăţi vândute Fiat Grande Punto 1 milion de untiăţi vândute

Modelul Fiat Grande Punto cu numărul 1.000.000 a ieşit de pe porţile fabricii Fiat din Melfi cu destinaţia Marea Britanie. Producţia lui Grande Punto a început în anul 2005, noul model fiind moştenitorul de succes al altor două autotusime Fiat, Punto şi Punto Classic, vândute până în prezent în nu mai puţin de 6,5 milioane unităţi. Modelul aniversar este un 1.4 T-Jet 120 CP Sport, culoarea Rosso Passionale şi este echipat, printre altele, cu acoperiş amovibil Skydome şi jante din aliaj de 17" cu efect diamantat.

În România, din aprilie 2006 şi până în prezent, s-au vândut aproximativ 3800 de unităţi. În acelasi timp, în cadrul diviziei de vehicule comerciale a producătorului auto italian, modelul Fiat Ducato, ajuns deja la a patra generaţie, a atins volumul de 2.000.000 de unităţi vândute. În România, din februarie 1994 până acum s-au vândut aproape 13.600 de unităţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.