Fiat Grande Punto Abarth

O nouă reclamă pentru Fiat Grande Punto a invadat internetul! Spiritul sportiv al mărcii italiene, chintesenţa versiunilor Abarth, este la îndemâna oricui, sau cel puţin acesta este mesajul transmis de divizia sport a uzinei italiene.

Promotor.ro va relatat pe larg despre performanţele verisunii Abarth ale lui Grande Punto, specificaţii pe care puteţi să le accesaţi aici. Interesantă va fi verisunea sportivă a legendarului Fiat 500, care dispune de o caroserie uşoră, manevrabilitate ridicată şi performanţe dinamice de invidiat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.