Fiat Grande Punto - motorizare nouă

Fiat şi-a mărit oferta de motorizări cu un nou propulsor turbo pe benzină de 1,4 litri şi 120 CP.

Fiat Grande Punto - motorizare nouă Fiat Grande Punto - motorizare nouă
Propulsorul 1,4 T-Jet de 120 CP beneficiază de ultima tehnologie în materie de supraalimentare. Noul propulsor îmbină performanţa cu consumul redus de carburant şi emisii nocive scăzute. Astfel, 1,4 T-Jet este capabil, datorită cilindreei reduse, de un consum de numai 5,5 litri/100 km.

Caracteristicile tehnice ale acestui motor sunt: puterea maximă 120 CP la 5.000 rpm ;i cuplul maxim 206 Nm la 1.750 rpm. Fiat Grande Punto echipat cu acest propulsor va atinge 100 km/h în 8,9 secunde, iar viteza de top va fi de 194 km/h. Propulsorul 1,4 T-Jet este cel mai nou motor din gama Fiat, el fiind introdus pe piaţă o dată cu lansarea noului Fiat Bravo.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.