Fiat lansează Argo, un nou rival pentru Sandero [FOTO]

Autor: Marius Vișan 19 mai 2017 Știri auto

Noul hatchback Fiat Argo a fost lansat în Brazilia.

Detaliile despre noua maşina sunt încă puţine, dar un raport arată că noul Argo va înlocui hatch-ul Punto, care datează din 2005. Argo va fi şi un succesor pentru cea de-a doua generaţie Palio Trapa, comercializată în principal pe pieţele emergente.

Dacă este adevărat, noul Argo va avea o lungime de aproximativ patru metri şi va fi cu o clasă mai mică decât Fiat Tipo produs în Turcia.

Conform unei publicaţii braziliene, Argo va avea gamă largă de motoare, inclusiv un motor cu trei cilindri de 57 kW, un motor de 1,3 litri de 81 kW şi un motor de 1,8 litri de 104 kW.

Vor fi oferite transmisii manuale şi automate, cu start/stop pentru versiunea automată a motorului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide