Fiat Linea – preţuri noi

Pentru a consolida poziţia modelului Fiat Linea în competitivul segment C, importatorul AutoItalia Group a stabilit un nou preţ de pornire: de la 10.850 Euro cu TVA pentru o echipare standard.

Fiat Linea – preţuri noi Fiat Linea – preţuri noi
Fiat LineaPreţul de pornire al unui Fiat Linea este de 10.850 euro cu TVA valabil  pentru echiparea standard care include: ABS, aer condiţionat, airbag şofer şi pasager, servodirecţie, Trip Computer, închidere centralizată, Radio CD, geamuri anterioare acţionate electric, scaun şofer reglabil în înălţime, volan reglabil în înălţime şi axial.

Noul preţ este susţinut de o campanie de amploare, intitulată Zilele Portierelor Deschise, ce include şi sesiuni de drive-test, în weekend-ul 31 mai - 1 iunie, în toate concesiunile Fiat din ţară şi din Bucureşti. Motorizările disponibile sunt 1.4 de 77 CP, noul 1.4 T-Jet de 120 CP şi 1.3 Multijet de 90 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.