Fiat Linea, produs în Turcia, acum şi în România

Importatorul general al mărcii Fiat, Auto Italia, a lansat, luni, noua berlină Fiat Linea, prezentată în premieră la sfârşitul anului trecut la Salonul Auto de la Istanbul, la un preţ începând cu 12.555 euro cu toate taxele incluse.

Fiat Linea, produs în Turcia, acum şi în România Fiat Linea, produs în Turcia, acum şi în România
Linea completază gama de autoturisme de familie Fiat, care cuprinde modelel Grande Punto şi Bravo. Modelul are 4,56 m lungime, 1,73 m laţime şi un portbagaj de 500 litri. Modelul este produs în fabrica Tofas din Turcia, unde este prevăzut un volum iniţial de producţie de 60.000 de unităţi anual.

Printre dotările de bază se regăsesc ABS, instalaţie de aer condiţionat, două airbag-uri, CD player, închidere centalizată, computer de bord şi geamuri anterioare acţionate electric.

Pentru început, gama de motorizări cuprinde un propulsor pe benzină de 1,4 litri şi 77 de cai putere şi un motor dieselde 1,3 litri şi 90 de cai putere. Până la sfârşitul acestui an gama de motorizări pentru piaţa românească va include şi propulsorul de 1,4 litri, turbo, care dezvoltă 120 de cai putere.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.