Fiat merge în China

Grupul italian Fiat a semnat un acord cu oficialii chinezi pentru construirea unei fabrici ce se va ocupa de asamblarea motoarelor diesel pentru vehiculele comerciale.

Fiat merge în China Fiat merge în China

Italienii au semnat un memorandum de înţelegere cu oficialii de la Chongqing pentru realizarea unei fabrici ce se va ocupa de asamblarea motoarelor de vehicule comerciale în partea de sud-vest a Chinei. Potrivit site-ului oficialilor chinezi,  Fiat va investi aproape 263 de milioane de dolari în fabrica ce va asambla anual aproximativ 100.000 de motoare, dintre care 70% vor merge la export.

Producătorul italien a ales Chongqing dintr-un motiv foarte simplu: pe lângă faptul că se află în China, deci forţă de muncă ieftină, este şi o locaţie cu un salariu mediu cu 30% mai mic decât în zona Shanghai.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.