Fiat Panda 100HP

Dacă este mic, nu înseamnă că nu poate fi puternic – probabil astfel au gândit cei de la Fiat când au hotărât să îl introducă pe micul Panda pe teritoriul bombiţelor de oraş.

Fiat Panda 100HP Fiat Panda 100HP

Dacă este mic, nu înseamnă că nu poate fi puternic – probabil astfel au gândit cei de la Fiat când au hotărât să îl introducă pe micul Panda pe teritoriul bombiţelor de oraş.

Deşi reputata citadină a avut câteva variante adaptate, cel puţin vizual, curentului off-road de buzunar, iată că acum Panda primeşte un motor mai mare şi un look mai bătăios. „100 HP” este un indicativ uşor de reţinut, mai ales că semnifică puterea propulsorului de 1,4 litri de sub capotă. Modificările tehnice sunt şi ele suficient de multe: suspensie întărită, garda la sol coborâtă, discuri de frână pe toate roţile, jante de 15”, cutie de viteze cu şase trepte (!).

Aspectul noii variante nu îi va lăsa indiferenţi pe clienţii amatori de senzaţii „tăricele” – demarajul până la 100 km/h sub 10 secunde şi viteza de top de 185 km/h sunt exprimate clar de noile spoilere şi praguri sau de interiorul cu multe tuşe cromate. Totodată, gama de culori disponibile pentru caroserie va fi una specială, iar individualiştii vor putea opta pentru un pachet special, denumit „Pandemonio”: etriere vopsite în roşu, dungi laterale sau pedalier sportiv.

Nu s-au comunicat deocamdată preţurile pentru această variantă, dar, în condiţiile unui consum mediu de numai 6,5 litri/100 km, Panda 100 HP devine o ofertă deosebit de tentantă în domeniul citadinelor cu muşchi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.