FIAT pune presiune pe Chrysler

LA finalul anului 2011 Fiat va de’ine aproximativ 57% din Chrysler. Deja se lucrează intens la următorul pas de integrare a celor două companii.

FIAT pune presiune pe Chrysler FIAT pune presiune pe Chrysler

Până se va ajunge la un grad de integrare cât mai mare între produsele Fiat şi Chrysler, pentru moment italienii au solicitat creşterea producţiei la uzina Toluca din Mexic, acolo unde se produce Dodge Journey şi Fiat Freemont. Italienii au fost luaţi uşor prin surprindere de gradul mare al comenzilor pentru Freemont primite de la dealeri. Au fost primite comenzi ferme pentru aproximativ 15.700 unităţi. Ceea ce este semnificativ mai mult decât cele 13.000 unităţi preconizate a fi comercializate în 2011 în Europa. Aproximativ 80% din comenzi sunt din Italia, acolo unde Freemont este mai ieftin cu aproximativ 5.500 euro decât modelul pe care îl înlocuieşte - Fiat Ulysse. Şi uite aşa italienii i-au pus la muncă pe mexicani. Pentru moment Chrysler a reuşit să acopere nevoile italienilor, în schimb sunt uşor îngrijoraţi dacă această situaţie se va menţine. Să producă mult este perfect, dar o problemă când vine vorba de a plăti ore suplimentare angajaţilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.