Fiat - rechemare în service

Micuţul Fiat 500, proaspătul încoronat al trofeului european "Car of the Year 2008", are deja probleme, mai multe modele urmând a fi rechemate în service pentru remedierea defecţiunii.

Fiat - rechemare în service Fiat - rechemare în service
Oficialii Fiat au descoperit o defecţiune la una dintre conductele de cauciuc ale sistemului de frânare, datorată unei erori de producţie a furnizorului. Operaţiunea de reparaţie se estimează că va dura 1,5 ore şi va fi gratuită.

Se pare că peste 32 km de canalizaţii produse suferă de acest defect, Fiat 500 nefiind singurul model afectat. Grupul italian va fi nevoit să cheme în service şi alte modele produse în octombrie şi noiembrie, printre care Fiat Stilo, Bravo, Panda, Lancia Ypsilon, Alfa Romeo GT, Brera sau 159.

Până acum nu a fost raportat nici un accident datorat acestei defecţiuni minore.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.