Fiat reintră pe piaţa americană cu Fiat 500

La aproape doi ani de la semnarea alianţei dintre Fiat şi Grupul Chrysler, Fiat 500 este primul model Fiat care reintră pe piaţa nord- americană.

Lansarea oficială având loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Laura Soave, managerul mărcii în SUA, consideră că " Fiat 500 a fost întotdeauna maşina potrivită pentru momentul potrivit" şi anticipează că noul model va deveni o vedetă a unuia dintre cele mai dinamice segmente auto din SUA, cel al maşinilor mici, până acum destul de ignorate de consumatorul american.

Fiat 500 vine într-un moment în care o întreagă generaţie de americani îşi redefineşte stilul de viaţă şi percepţia asupra bunurilor, punând accent pe valoarea a ceea ce pot ele oferi şi pe avantajele pentru mediu şi societate.

Cu alura Made in Italy inconfundabilă, cu farmecul şi designul inedit dar şi cu o serie de caracteristici tehnice şi standarde de consum şi emisii extrem de apreciate, Fiat 500 îşi propune să se insinueze cu stil şi personalitate într-un univers auto cu totul nou.

Versiunea comercializată în SUA este produsă în Mexic, porneşte de la un preţ de 15.500 de dolari şi are o serie de noi specificaţii pentru a se adapta pieţii nord-americane: o structură ranforsată, noi suspensii, un nou tip de ABS, un rezervor cu capacitate mărită, sisteme de încălzire şi răcire calibrate pentru temperaturi extreme, scaune redesenate pentru călătorii pe distanţe lungi, o cutie automată cu 6 viteze şi un nou sistem de sunet BOSE.

Gama va include pentru început motorizarea 1.4 MultiAir 101 CP, trei niveluri de echipare (Pop, Sport şi Lounge) şi 14 culori exterioare. Ca şi în Europa, maşina va putea fi personalizată într-o multitudine de configuraţii grafice. Site-ul oficial este www.fiatusa.com

.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.