Fiat - Rezultate financiare

Fiat a încheiat cel de-al doilea trimestru al acestui an cu o cifră de afaceri şi profituri operaţionale record în istoria companiei italiene.

Fiat - Rezultate financiare Fiat - Rezultate financiare

În cel de-al doilea trimiestru al acestui an Fiat a depăşit veniturile atinse în perioada similară a anului trecut cu 12 %, acestea atingând suma de 17 miliarde euro, cea mai mare valoare din istoria sa. Profitul operaţional de 1,13 miliarde euro este şi el tot un record al Fiat. Profitul operaţional din acest trimiestru este cu 19,6% mai mare decât cel din perioada similară a anului trecut.

Fiat a înregistrat cele mai mari vânzări din ultimii zece ani cu: 65.000 Fiat Panda, 93.000 Grande Punto, 28.000 Fiat Bravo, 53.000 Fiat 500. Fiat se aşteaptă la venituri nete de 63 miliarde euro până la sfârşitul anului şi la un profit operaţional de 3,4 - 3,6 miliarde euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.