Fiat Sedici facelift - poze spion

Avea nevoie Fiat Sedici de un facelift? Nu neapărat, dar modificările tehnice pe care le va aduce acest restyling sunt binevenite.

Fiat Sedici facelift - poze spion Fiat Sedici facelift - poze spion

Un amator de pe forumul autopareri.com a surprins viitorul Fiat Sedici facelfit - însă nu doar imagini, ci şi informaţii despre ce va aduce nou maşina din 2009.

Astfel, pe lângă minime artificii estetice, menite a-i conferi maşinii un aer de SUV mai serios, noul Fiat Sedici facelift va beneficia de discuri de frână spate (în locul tamburilor), climatizare bi-zonală şi un ecran central pentru sistemul de navigaţie. La nivelul motorizărilor este foarte posibil ca Fiat Sedici să primească motorul 1,4 T-Jet de 120 CP, dar şi un nou motor diesel de 2,0 litri, compatibil Euro 5.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.