Fiat Sedici – Update pentru 2012

Fiat Sedici a trecut puţin pe la salonul de cosmetică pentru a fi mai atrăgător pentru anul 2012. Un update estetic discret şi o echipare mai bogată.

Fiat Sedici – Update pentru 2012 Fiat Sedici – Update pentru 2012

Modelul italian a beneficiat de un facelift în 2009, dar cei de la Fiat au decis că este momentul pentru un mic update estetic şi nu numai pentru a menţine proaspătă imaginea crossover-ului compact. La exterior pot fi remarcate oglinzile retrovizoare laterale care au fost redesenate şi încorporează şi luminile de semnalizare. Va fi disponibilă o nouă culuare - Purpel Rebel, precum şi jante cu un nou design. Modelul va fi disponibil în trei niveluri de echipare: Dynamic, Emotion şi Experience. Fiecare nivel de echipare va fi mai bogat, versiunea de top primind şi sistem de navigaţie cu touch screen, unitate care va include şi player MP3/ CD, conectivitate bluetooth, USB şi control pentru iPhone/ iPod. Sunt disponibile două motorizări Euro 5. Avem un propulsor aspirat de 1.6 litri de 120 CP şi un diesel - 2.0 Multijet de 135 CP. În Italia versiunea 1.6 16v în echiparea Dynamic 4x2 are un preţ de 14.500 euro, pentru tracţiune integrală se mai adaugă 1.900 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.