Fiat Siena facelift

Fiat a lansat pe piaţa sud americană un facelift puternic al modelului ce se vinde pe piaţa locală sub numele de Siena, modificările fiind aşteptate a fi efectuate şi pe corespondentul european, Albea.

Fiat Siena facelift Fiat Siena facelift
Fiat s-a inspirat de la fratele mai mare ale acestui sedan de buget şi anume de la Linea Sedan, versiunea în 3 volume a lui Grande Punto. Diferenţa în dimensiuni între Linea şi Siena nu este foarte mare, având în vedere faptul că ultimul model se bazează tot pe un model de clasa mică, Palio. Ca şi în Europa, modelul italian va avea de înfruntat în America de Sud Loganul, fiind pregătit în lupta cu acesta cu motoare flexfuel de 1,0, 1,4 şi 1,8 litri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.