Figurină Hyundai Genesis Coupe

Hyundai promovează noul său model lansat la Salonul Auto de la New York ca pe un model accesibil, o mașină sport la un preț avatanjos. Acum o poți avea în mai puțin de o oră.

Figurină Hyundai Genesis Coupe Figurină Hyundai Genesis Coupe

Vânzările noului model vor începe abia în primăvara anului viitor, dar pentru cei cu adevarat pasionați, site-ul GenCoupe.com oferă o soluție rapidă pentru a avea un Hyundai Genesis Coupe alături de tine. Trebuie doar să iei poza din galerie, să o scoți la imprimantă și cu o foarfecă și puțin lipici să asamblezi propriul tău model. Alături de un wallpaper în aceeași temă, noua figurină de pe biroul tău în mod sigur va face așteptarea lansării coupeului coreean să pară mai puțin apăsătoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.