Fiica lui Paul Walker dă Porsche în judecată pentru moartea tatălui ei

Meadow Rain Walker, fiica de 16 ani a actorului Paul Walker, a pornit un proces în instanţă împotriva producătorului german Porsche, documentele pregătite pentru sala de judecată argumentând că modelul Carrera GT, în care protagonistul din Fast & Furious a pierit, ar fi nesigur pentru circulaţie.

Fiica lui Paul Walker dă Porsche în judecată pentru moartea tatălui ei Fiica lui Paul Walker dă Porsche în judecată pentru moartea tatălui ei

Fiica actorului Paul Walker, Meadow Rain Walker, a dat în judecată compania Porsche, acuzând-o de uciderea din culpă a tatălui ei, scrie CNN.

Documentele pregătite pentru instanţă argumentează că modelul Carrera GT, în care actorul şi-a găsit sfârşitul în 2013, este periculos şi că nu e dotat cu sisteme de siguranţă prezente până şi pe cele mai ieftine modele ale mărcii.

Fata în vârstă de 16 ani e reprezentată de avocatul Jeff Milam, care a spus că „Porsche Carrera GT e o maşină periculoasă. Nu are ce să caute pe stradă”.

În replică, Calvin Kim, reprezentantul Porsche în America de Nord, a spus că raportul făcut de autorităţi după accident a arătat clar că factorii care au cauzat tragedia au fost conducerea neatentă şi viteza excesivă.

Paul Walker, cunoscut pentru rolul său din filmele Fast & Furious, era pasager în maşina care i-a adus moartea, la volan aflându-se Roger Rodas. În urma autopsiei, concluzia a fost că actorul ar fi murit înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări, găsindu-se urme de fum în traheea sa. Potrivit informaţiilor publicate de CNN, cei doi bărbaţi nu consumaseră alcool sau droguri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.