Fiica lui Paul Walker dă Porsche în judecată pentru moartea tatălui ei

Autor: Claudiu Ilioiu 29 sept. 2015 Știri auto

Fiica actorului Paul Walker, Meadow Rain Walker, a dat în judecată compania Porsche, acuzând-o de uciderea din culpă a tatălui ei, scrie CNN.

Documentele pregătite pentru instanţă argumentează că modelul Carrera GT, în care actorul şi-a găsit sfârşitul în 2013, este periculos şi că nu e dotat cu sisteme de siguranţă prezente până şi pe cele mai ieftine modele ale mărcii.

Fata în vârstă de 16 ani e reprezentată de avocatul Jeff Milam, care a spus că „Porsche Carrera GT e o maşină periculoasă. Nu are ce să caute pe stradă”.

În replică, Calvin Kim, reprezentantul Porsche în America de Nord, a spus că raportul făcut de autorităţi după accident a arătat clar că factorii care au cauzat tragedia au fost conducerea neatentă şi viteza excesivă.

Paul Walker, cunoscut pentru rolul său din filmele Fast & Furious, era pasager în maşina care i-a adus moartea, la volan aflându-se Roger Rodas. În urma autopsiei, concluzia a fost că actorul ar fi murit înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări, găsindu-se urme de fum în traheea sa. Potrivit informaţiilor publicate de CNN, cei doi bărbaţi nu consumaseră alcool sau droguri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide