Filandri Uragano

Din pasiunea sa pentru maşini puternice, italianul Filandri Moreno a construit "supercar-ul" Uragano, un automobil fabricat în totalitate manual.

Filandri Uragano Filandri Uragano
Pentru a construi "supercarul" Uragano, lui Filandri Moreno i-au trebuit patru ani. Maşina a fost construită în întregime manual începând de la caroserie şi până la sistemul de frânare, suspensii şi sistemul de direcţie.

Singura parte tehnică pe care italianul Moreno nu a construit-o a fost motorul V8 de 4,2 litri,  preluat de pe un Audi A8 sedan, vechi de câţiva ani. Noul model Uragano nu va fi dat spre producţie, fiind construit doar din dorinţa lui Filandri Moreno de a deţine o maşină personală unică. Totuşi, calitatea asamblării cam lasă de dorit, aspectul modelului evocând amatorism
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.