Filmare din dronă cu şantierul celei mai aşteptate autostrăzii din România: Bucureşti - Braşov - VIDEO

CNAIR a publicat pe pagina de Facebook imagini cu şantierul autostrăzii Bucureşti - Braşov, tronson Comarnic - Braşov

Filmare din dronă cu şantierul celei mai aşteptate autostrăzii din România: Bucureşti - Braşov - VIDEO Filmare din dronă cu şantierul celei mai aşteptate autostrăzii din România: Bucureşti - Braşov - VIDEO

CNAIR a publicat pe pagina de Facebook imagini cu şantierul autostrăzii Bucureşti - Braşov, tronson Comarnic - Braşov, lot 2, sector Predeal - Cristian, km 162+300 - km 168+600, antreprenor Asocierea S.C. ALPENSIDE S.R.L.

Constructorii au decopertat deja stratul vegetal încă de la jumătatea lunii mai, pe o parte din suprafaţa viitorului drum. Aceştia lucrează la pregătirea terasamentelor şi la amenajarea drumurilor de acces pe şantier.

De asemeni, în zona intersecţiei autostrăzii cu DN73, la ieşire din Râşnov spre Zărneşti, săpăturile pentru stâlpii pasajului sunt în plină desfăşurare.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.