Filmarea care te poate lăsa fără permis de conducere - VIDEO

Un şofer a fost filmat în timp trece peste...

Filmarea care te poate lăsa fără permis de conducere - VIDEO Filmarea care te poate lăsa fără permis de conducere - VIDEO

Un şofer din Constanţa a fost filmat în timp trece peste linia dublă continuă. Până aici nimic ieşit din comun, doar că de data, acest clip a ajuns la oamenii legii, care, s-au autosesizat şi au identificat şoferul care a pătruns şi pe contrasens. Astfel, poliţiştii l-au sancţionat cu suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile. 

În video se poate observa cum, la un moment dat, BMW-ul chiar pătrunde pe contrasens pentru a-şi prinde din urmă „partenerul de joacă”.

„Camera de luat vederi de la maşină a înregistrat, în data de 24 septembrie 2017, acţiunile unor tineri teribilişti care în localitatea Ovidiu se şicanau şi se întreceau iar semnele de circulaţie nu aveau însemnătate. Imaginiile vorbesc de la sine”, a spus cel care a filmat întâmplarea, considerând că astfel de evenimente îi pot pune în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic.

Chiar dacă părerile sunt împărţite şi există şi persoane care consideră că şoferul BMW-ului nu a greşit, iată că poliţiştii rutieri sunt de altă părere. Aceştia l-au identificat şi depistat, sancţionându-l cu suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile.

VIDEO

Sursă: replicaonline.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.