Filmată în România: Dacia Lodgy a ieşit pe stradă!

Autor: Oraan Mărculescu 19 ian. 2012 Știri auto
Filmată în România: Dacia Lodgy a ieşit pe stradă!

Aşadar, userul iulica79 a postat pe youtube imagini foarte bune cu noua Dacia Lodgy, câteva modele fiind scoase la teste preliminare pe şoselele şi prin gropile româneşti – mai exact, pe DN Târgovişte-Pucioasa.

Şi mai interesant este faptul că putem să ne dăm seama mai bine de gabaritul noii Dacia Lodgy prin comparaţie cu celelalte maşini care apar în imagini. Se observă cu uşurinţă că Lodgy este mai înalt decât un model de clasă compactă, de pildă, fiind aproximativ la acelaşi nivel cu o utilitară Dacia Van (vezi secunda 0:14).

De asemenea, interiorul pare foarte generos, cel de la volan aflându-se mult în spatele parbrizului, iar distanţa de la cap la plafon se observă cu uşurinţă că e şi ea foarte mare. Se mai poate observa şi că rândul al doilea de scaune e destul de avansat, ceea ce ne face să ne gândim că accesul la al treilea rând de scaune va fi mult facilitat.

Nu în ultimul rând, imaginile cu maşina în mişcare demonstrează că noua imagine de marcă, arborată de Lodgy, este chiar reuşită, dar reuşeşte să-i confere maşinii şi prestanţă, pe lângă o identitate interesantă. Suntem curioşi dacă decuparea hayonului de către stopuri va afecta lăţimea de încărcare, dar şi dacă hayonul foarte masiv este greu de manevrat.

Lucruri pe care le vom afla poate chiar înaintea premierei mondiale a noii Dacia Lodgy la Geneva 2012.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide