Finalul producţiei lui Audi RS6

Audi RS6 limuzina cu valenţe de supercar a celor din Ingolstadt va mai fi produsă doar până în luna septembrie a acestui an.

Finalul producţiei lui Audi RS6 Finalul producţiei lui Audi RS6

Audi RS6 limuzina cu motor de Lamborghini îşi joacă în lunile de vară ultimul act al producţiei, din luna septembrie germanii anunţând că acest model nu se va mai fabrica. Anunţul Audi vine cam în acelaşii timp cu cel făcut de BMW referitor la stoparea lui M5 E60. Diferenţa constă în faptul că viitorul M5 F01 este în fazele finale de teste, în timp ce viitorul RS6 nici măcar nu se prefigurează la orizont.

De fapt noul Audi A6 se presupune că va fi prezentat la Salonul de la Geneva din 2011, umrând ca versiunea specială să apară la o distanţă de cel puţin un an. Aşa că fanii gamei ar trebui să viziteze cât mai repede un show-room pentru a fi siguri că mai prind un Audi RS6 înainte de a deveni peisă de colecţie.

Ar avea şi motive ca acest model să intre în istorie ca unul dintre cele mai reuşite Audi, având un motor V10 de 5 litri care dezvolta impresionanta putere de 579 CP şi un cuplu de 650 Nm. Luând în considerare faptul că acest model atinge 100 km/h în 4,6 secunde este clar că e una dintre acele maşini care se pot pune cu o sportivă pur sânge oricând, dar pot transporta şi o familie cu toate bagajele în vacanţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.