Fine-Comfort Ride - Sedanul premium Toyota, cu o autonomie de 1000 de km - FOTO

Începând cu stilul exterior, Fine-Comfort Ride este mare - are o lungime de 4.830 mm ...

 Fine-Comfort Ride - Sedanul premium Toyota, cu o autonomie de 1000 de km - FOTO Fine-Comfort Ride - Sedanul premium Toyota, cu o autonomie de 1000 de km - FOTO

Prin lansarea mai multor concepte, Toyota continuă să-şi confirme prezenţa la viitoarea expoziţie de automobile de la Tokyo. Producătorul japonez a dezvaluit mai multe concepte în săptămânile anterioare, dar continuă să facă acest lucru prin lansarea lui Fine-Comfort Ride, pe care Toyota îl prezintă ca „o nouă formă a sedanului premium".

În ciuda previzualizării unui viitor tip de sedan premium, unii ar putea spune că arată mai mult ca un minivan. Începând cu stilul exterior, Fine-Comfort Ride este mare - are o lungime de 4.830 mm, cu o distanţă între centrul roţii din faţă şi a celei din spare de 3.450 mm. De asemenea, are o înălţime de 1.650 mm şi o lăţime de 1.950 mm. Datorită dimensiunii sale masive, poate transporta şase persoane.

Forma şi stilul cabinei sunt considerate a fi preluate de la un diamant, care se îngustează spre spate, dar este mai larg în faţă. Acest lucru îmbunătăţeşte vizibilitatea atât pentru pasageri, cât şi pentru şofer. Suprafaţa inferioară acordă o atenţie deosebită materialelor pentru a îmbunătăţi izolarea fonică, confortul şi pentru a-i asigura stabilitatea. Accesul în vehicul se face printr-o uşă glisantă în spate. 

Interiorul este minimalist, cu doar un ecran central mare montat în tabloul de bord. Un display heads-up este încorporat cu informaţii care pot fi proiectate pe ferestrele laterale.

Conceptul Fine-Comfort Ride previzionează sedanele premium Toyota .

În ceea ce priveşte detaliile sale tehnice, Toyota nu a dezvăluit încă nicio informaţie oficială despre acest concept. Ei au spus totuşi că va fi un vehicul care va fi alimentat cu hidrogen, va dura doar 3 minute pentru a fi complet încărcat. şi va fi capabil să atingă o autonomie de 1.000 km.

Conceptul Toyota Fine-Comfort Ride îşi va face debutul la Tokyo Motor Show împreună cu alte vehicule concepute de Toyota.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.