Fisker Emotion - Maşina care atinge o autonomie de 200 de km în 9 minute

Fondatorul companiei, Henrik Fisker, a declarat că noul model ...

Fisker Emotion - Maşina care atinge o autonomie de 200 de km în 9 minute Fisker Emotion - Maşina care atinge o autonomie de 200 de km în 9 minute

Fondatorul companiei, Henrik Fisker, a declarat că noul model are baterii capabile de încărcare ultra-rapidă.

Maşina electrică Fisker Emotion va avea debutul la CES din Las Vegas, săptămâna viitoare - iar câteva imagini publicate de site-ul autocar.co.uk ne demonstrează că nu sunt doar zvonuri. 

Aceasta va ajunge pe piaţa din Europa în 2020, va avea propulsie electrică şi va oferi o autonomie de 450 de kilometri.

Emotion va fi dotat cu baterii de înaltă calitate care permit o încărcare de 200 de km în mai puţin nouă minute.

Acest lucru este posibil datorită bateriei cu "cea mai ridicată densitate de energie din lume" - de 2,5 ori mai mare decât cea a acumulatorilor litiu-ion.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.