Fisker Karma Hybrid Sports Sedan

Fisker a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un sedan sportiv hybrid ce va intra în vânzare spre finalul anului la un pret ce se estimează a se situa în jurul sumei de 80.000 de dolari.

Fisker Karma Hybrid Sports Sedan Fisker Karma Hybrid Sports Sedan
Quantum Fuel Systems Technologies Worldwide şi Fisker Coachbuild au anuţat formarea unui parteneriat pentru punerea bazelor Fisker Automotive, o marcă americană de automobile "verzi" ce va produce o gamă de maşini premium prietene cu natura. Primul model de serie va debuta la începutul anului viitor în ianuarie la Detroit, producătorul estimând ca aproximativ 15.000 de automobile să fie produse anual cu un preţ de 80.000 de dolari. Performanţele sunt decente, având în vedere modalitate de propulsie, un motor termic cu patru cilindri alimentat cu energie motoare electrice: 0-100 km/h în 5,8 secunde şi 200 km/h viteză maximă.

Numele Fisker este unul cunoscut în industria designului auto, fiind legat de modele precum BMW Z8, Aston Martin DB9, astfel încât designul noului model hibrid nu mai miră pe nimeni, făcând noul Porsche Panamera să pară o urâţenie. Viitorul model nu a primit încă un nume, dar acest lucru este mai puţin important dată fiind frumuseţea exterioară a acestuia. Luxosul sedan va concura modele precum Mercedes CLS şi Porsche Panamera şi va fi interesant de văzut în ce măsura lipsa unui nume pe piaţă va avantaja sau nu cursul vânzărilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.