Fisker va avea o gamă de patru modele

Producătorul american doreşte să-şi complice situaţia: a declarat că pe lângă sedanul de lux electric va mai lansa încă alte trei modele.

Fisker va avea o gamă de patru modele Fisker va avea o gamă de patru modele

Având în vedere faptul că programul pentru lansarea sedanului în ultima parte a lui 2009 este şi aşa foarte strâns, sarcinile în plus nu ar fi binevenite. Dar probabil pentru americanii de la Fisker acestea reprezintă o provocare în plus care îi va motiva mai bine. Oricum, situaţia nu pare aşa dificilă ca la prima vedere. Asta pentru că, aşa cum era de aşteptat, platforma tehnică folosită va fi comună la toate cele patru modele care vor compune gama constructorului de maşini electrice.

Iar atunci când lucrezi cu unele companii care au colaborat cu armata pentru vehicule militare, aşa cum este Quantum Technologies, sarcina devine puţin mai simplă. Sarcina de a realiza un automobil electric. Pentru că până la a vinde 15.000 de vehicule în 2011 mai e cale lungă. Măcar vor avea o gamă compusă dintr-un sedan, un SUV, un cabrio şi un coupe.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.