Fiul calcă pe urmele tatălui? Ianis Hagi a primit un bolid de 340 CP

Fiul lui Gică Hagi va conduce ...

Fiul calcă pe urmele tatălui? Ianis Hagi a primit un bolid de 340 CP Fiul calcă pe urmele tatălui? Ianis Hagi a primit un bolid de 340 CP

Fiul lui Gică Hagi va conduce un BMW de ultimă generaţie în cadrul parteneriatului dintre FC Viitorul şi BMW. Automobile Bavaria Group îi vor pune la dispozitia lui Ianis Hagi un model reper pentru sportivitate şi dinamică în clasa compactă: BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White, Edition Shadow, cu un motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină de 340 CP.

Citeşte şi Metoda de furt din maşini care face ravagii. Cu o monedă pusă unde trebuie îţi iau tot - VIDEO

Citeşte şi Cea mai înmatriculată marcă în primele două luni ale anului, în România

Ianis Hagi împlineşte 20 de ani în luna octombrie şi a fost transferat recent la Viitorul, după ce a fost răscumpărat contra unei sume de două milioane de euro, de la Fiorentina, după ce nu a fost folosit prea mult. 

FOTO

Imagine cu rol de ilustraţie. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.