Fiul ministrului Tudorel Toader a provocat un accident după ce a aţipit la volan

Fiul cel mic al Ministrului Justiţiei a fost implicat azi-noapte într-un accident rutier, după ce a aţipit la volan.

Fiul ministrului Tudorel Toader a provocat un accident după ce a aţipit la volan Fiul ministrului Tudorel Toader a provocat un accident după ce a aţipit la volan

Fiul lui Tudorel Toader a ajuns marţi dimineaţă la spital, după ce ar fi aţipit la volan şi maşina pe care o conducea a intrat într-un podeţ din judeţul Iaşi.
 
Potrivit Poliţiei Iaşi, Andrei T., în vârstă de 21 de ani, conducea, în jurul orei 4.00, o maşină dinspre Răducăneni spre Iaşi, iar în localitatea Chicerea a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza oboselii. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
 
Andrei T. ar fi aţipit la volan, iar maşina pe care o conducea, un VW Touareg, a intrat într-un podeţ, fiind distrusă în proporţie de 80%.
 
Atât Andrei T, cât şi tânăra alături de care era au fost duşi la spital, fără să fi suferit răni grave. Poliţia a deschis pe durata cercetării un dosar de vătămare corporală din culpă urmând ca, după finalizarea cercetărilor, procurorul să decidă dacă se începe sau nu urmărirea penală împotriva lui Teodor Toader.
 
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.