FlixBus îşi extinde reţeaua în Ucraina

Autor: ProMotor 21 iun. 2019 Știri auto
FlixBus îşi extinde reţeaua în Ucraina

FlixBus, unul dintre cele mai importante startup-uri de mobilitate din Europa, şi-a extins reţeaua în Ucraina şi a deschis un birou propriu în Kiev.

„Serviciile de mobilitate conectează oamenii la întreaga Europă. În acest moment, FlixBus este prezent în 28 de ţări europene şi oferă pentru milioane de pasageri posibilitatea de a călători într-un mod accesibil şi prietenos cu mediul, chiar şi peste graniţele internaţionale. Pătrunderea pe piaţa din Ucraina este un pas logic, mai ales raportat la reţeaua pe care o avem în acest moment, deoarece FlixBus este deja prezent şi are succes în ţările din apropiere“, a explicat André Schwämmlein, CEO şi co-fondator FlixBus.

Rutele FlixBus din Ucraina

Reprezentanţii companiei au anunţat planurile de extindere şi principalele rute spre Polonia, Germania, Republica Cehă, Austria şi Ungaria.

Pentru început, FlixBus va opera călătorii doar din Kiev deservind rute spre Germania (Berlin, Dreda, München, Leipzig, Stuttgart, Düsseldorf, Köln, Hanovra, Rostock, Karlsruhe, Stuttgart), Ungaria (Budapesta), Polonia (Cracovia) şi Austria (Viena). Principalele oraşe din care urmează să se opereze curse FlixBus sunt Harkiv, Dnipro, Odesa şi Liov.

FlixBus are cea mai mare reţea de autocare interurbane din Europa, cu 350.000 de conexiuni zilnice către 2.000 de destinaţii din 29 de ţări. Din 2013, FlixBus a transportat 100 de milioane de pasageri la nivel global.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide