Florentina Raiciu, fata cu cei mai frumoşi sâni din 2013, pe coperta Playboy din septembrie

Pe coperta Playboy din luna septembrie te întâlneşti cu Florentina Raiciu, cea care a fost declarată de redacţia Playboy fata cu cei mai frumoşi sâni din 2013! Senzuala blondă nu se află, însă, la prima apariţie în revista cu iepuraşi. În 2010 ea a mai participat la un shooting provocator. Nud pe terenul de fotbal!

Florentina Raiciu, fata cu cei mai frumoşi sâni din 2013, pe coperta Playboy din septembrie Florentina Raiciu, fata cu cei mai frumoşi sâni din 2013, pe coperta Playboy din septembrie

În ipostaza de Playmate o descoperi pe Claudia Alexandra. Claudia îşi doreşte să ajungă instructor de fitness şi, chiar dacă echi­ta­ţia nu face parte dintre pa­siunile ei, şedinţa foto, alături de un superb armăsar, i-a făcut mare plăcere. Şi cum toamna Playboy numără fetele frumoase, la capitolul frumuseţi internaţionale  redacţia ţi-a pregătit pictoriale cu Khloë Terae – fata care i-a innebunit pe mexicani, Viktoriya Janeiro – o ucrainiancă  îndrăgostită de tatuaje şi americanca Bryiana Noelle –seducatoarea fată de casă...

Aşa cum te-am obişnuit, însă, Playboy îţi oferă şi subiecte de gândire, nu numai de admiraţie! În noul număr vei afla care sunt cei mai mari impostori ai secolului 20 şi poveştile lor. Vei descoperi cum doi meştrii ai sexului au rezolvat problemele intime a mii de cupluri analizându-le strigătele de placere...! La capitolul film vei găsi un interviu cu Jon Hamm, seducătorul personaj Don Draper, din serialul Mad Man. Iar pentru bucătarul din tine ai şi un ghid de gătit: afacerea porcul. Mai mult, află secretul voinţei dintr-un set de 20 întrebări cu Toma Coconea, românul de fier care a participat la super-competiţia din Alpi, RedBull X-Alps. Toate acestea, laolaltă cu multe alte informaţii din muzică, auto, tehnologie, fashion şi sport.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 2 septembrie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.