Fly-In - a doua ediţie

Regional Air Services te invită sâmbătă, 18 august, pe aerodromul său din Tuzla şi pe plaja de la Costineşti să aplauzi un spectacol mai puţin obişnuit, având în rolurile principale celebri acrobaţi ai aerului.

Fly-In - a doua ediţie Fly-In - a doua ediţie
Pe litoral, un nou şi original îndemn la distracţie este: „Fly-In”! Aflat la a doua ediţie, Fly-In este evenimentul aviatic cu participare internaţională în care evoluţiile acrobatice de joasă înălţime solo şi în formaţie se desfăşoară între Tuzla şi Costineşti.

Vedeta de anul acesta este Jurgis Kairis, campion mondial la acrobaţie aeriană în competiţiile free-style. Participarea lui Kairis la Fly-In este şansa ta de a-l vedea în acţiune pe cel mai bun pilot al anului, inventatorul unor noi manevre aviatice, evoluând cu un avion construit special pentru el.

Regional Air Services deschide publicului un „aero-bazar”, o expoziţie statică, standuri pentru afaceri de aviaţie, paraşutism, o zonă de filmare dedicată aviaţiei şi, desigur, posibilitatea de a dialoga. Totodată, poţi petrece întreaga după-amiază pe aerodrom: Fly-In ţi-a pregătit muzică, gustări, băuturi răcoritoare şi locuri de joacă pentru copii.

Organizatoarea evenimentului, Regional Air Services este o companie full service în aviaţia particulară (agricultură, sampling, aero-taxi, cursuri, brevete, monitorizare, navetă pe platformele petroliere), deţinătoare a singurului aerodrom privat din România.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.