Fly-In – a doua ediţie

Autor: Oraan Mărculescu 13 aug. 2007 Știri auto
Fly-In – a doua ediţie

Pe litoral, un nou şi original îndemn la distracţie este: „Fly-In”! Aflat la a doua ediţie, Fly-In este evenimentul aviatic cu participare internaţională în care evoluţiile acrobatice de joasă înălţime solo şi în formaţie se desfăşoară între Tuzla şi Costineşti.

Vedeta de anul acesta este Jurgis Kairis, campion mondial la acrobaţie aeriană în competiţiile free-style. Participarea lui Kairis la Fly-In este şansa ta de a-l vedea în acţiune pe cel mai bun pilot al anului, inventatorul unor noi manevre aviatice, evoluând cu un avion construit special pentru el.

Regional Air Services deschide publicului un „aero-bazar”, o expoziţie statică, standuri pentru afaceri de aviaţie, paraşutism, o zonă de filmare dedicată aviaţiei şi, desigur, posibilitatea de a dialoga. Totodată, poţi petrece întreaga după-amiază pe aerodrom: Fly-In ţi-a pregătit muzică, gustări, băuturi răcoritoare şi locuri de joacă pentru copii.

Organizatoarea evenimentului, Regional Air Services este o companie full service în aviaţia particulară (agricultură, sampling, aero-taxi, cursuri, brevete, monitorizare, navetă pe platformele petroliere), deţinătoare a singurului aerodrom privat din România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide