Flybo EV

6000ZK este una din numeroasele replici chinezeşti ale smartului european, aceasta deosebindu-se prin faptul că este electrică şi costă doar 9500 de dolari.

Flybo EV Flybo EV
Ofensiva chinezească nu se mai opreşte, maşinile din China ajungând pâna în America, acolo unde Great Lakes Auto Sales în exclusivitate va începe vânzarile noului model Flybo 6000 ZK. Acesta are două locuri şi este pus în mişcare de un motor electric de 72V şi 6500W. Viteza maximă este de doar 40 km/h şi are o autonomie de 112 km. Bateriile se încarcă în 8 ore printr-o simplă conectare la reţeaua electrică.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.