Ford a lansat noul Ranger: cel mai vandut pick-up din Europa - VIDEO

Ford prezinta noul Ranger: cel mai vandut pick-up din Europa -mai puternic, mai eficient, mai rafinat si mai inteligent

Ford a lansat noul Ranger: cel mai vandut pick-up din Europa - VIDEO Ford a lansat noul Ranger: cel mai vandut pick-up din Europa - VIDEO

Noul pick-up le va oferi clienţilor europeni, începând cu mijlocul anului 2019, mai multă putere şi tehnologii avansate de asistenţă a şoferului. Motorul diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri cu reducere catalitică selectivă (SCR) pentru emisii optimizate, care oferă o economie de carburant cu până la 9% în combinaţie cu noua transmisie automată cu 10 trepte.

Noua gamă Ranger va fi reprezentată şi de puternică versiune Bi-turbo a motorului EcoBlue de 2.0 litri: aceasta dezvoltă 213 CP şi 500 Nm - cu 13 CP şi 30 Nm mai mult faţă de actualul diesel TDCi de 3.2 litri.

Disponibil în versiunile de caroserie Regular Cab, Super Cab şi Double Cab, noul Ranger oferă un sistem 4x4 în echiparea de bază şi le pune la dispoziţia şoferilor care-şi doresc mai multă tehnologie noi sisteme care îmbunătăţesc conectivitatea şi confortul, implicit pachetul de infotainment Ford SYNC 3 şi modemul on-board FordPass Connect.

Ranger este primul vehicul din segment care oferă în echiparea standard Sistemul de asistenţă
pre-coliziune cu depistarea pietonilor (Pre-collision Assist with Pedestrian Detection) şi Limitatorul de viteză inteligent (Intelligent Speed Limiter). Sunt disponibile, de asemenea, Sistemul de asistenţă activă la parcare (Active Park Assist) şi o gamă deja existentă de tehnologii avansate de asistenţă a şoferului care au rolul de a reduce stresul la volan şi de a limita efectele unor nedorite coliziuni.
 

„Muncim sau ne jucăm? On-road sau off-road?  Ford Ranger - mai mult decât puternic, un pick-up dur”, este mesajul celor de la Ford, în cea mai nouă reclamă a lui pick-up-ului Ranger postată pe YouTube.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.