Ford a patentat centurile de siguranţă încălzite

Uneori iernile sunt atât de friguroase încât ai vrea ca totul să fie încălzit atunci când te urci în maşină.

Ford a patentat centurile de siguranţă încălzite Ford a patentat centurile de siguranţă încălzite

Uneori iernile sunt atât de friguroase încât ai vrea ca totul să fie încălzit atunci când te urci în maşină. Ford lurează la asta. Compania americană a patentat recent centurile de siguranţă încălzite.

La dotări precum scaune încălzite, volan încălzit şi parbriz încălzit, Ford vrea să adauge şi opţiunea centuri de siguranţă încălzite.

Nu este sigur însă dacă acestea vor apărea pe maşinile de producţie, există probabilitaeta ca Ford să fi decis să-şi protejeze invenţia în cazul în care concurenţii ar avea o idee asemănătore.

Elementele de încălzire vor fi cusute în chinga centurii de siguranţă, iar curentul va începe să o încălzească începând de la cataramă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.