Ford a prezentat modelul unicat Mustang USAF Thunderbirds

În fiecare an, Ford creează un Mustang unicat care sărbătoreşte activitatea aviaţiei Statelor Unite ale Americii, licitat ulterior în scopuri caritabile. Iar modelul de anul acesta arată aşa.

Ford a prezentat modelul unicat Mustang USAF Thunderbirds Ford a prezentat modelul unicat Mustang USAF Thunderbirds

Ediţia de anul acesta este una aniversară, pentru că sărbătoreşte 60 de ani de excelenţă dovedită de divizia USAF Thunderbirds din cadrul aviaţiei americane. Modelul este vopsit în culorile avionului de vânătoare F-16 Tomcat, însă modificările nu se opresc aici.

Maşina a primit un kit lăţit de caroserie şi jante Forgiato de 22 de inci, în vreme ce habitaclul a fost dotat cu un set de scaune sport Recaro şi instrumente de bord revizuite.

Mai multe imagini, în galeria foto de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.