Ford a publicat cifrele de performanţă pentru Mustang în Europa [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 28 apr. 2015 Știri auto

Ford vrea ca Mustang să fie „modelul de serie Ford cu cea mai accelerată vânzare din Europa”. Despre preţurile ofertante am vorbit, detaliile tehnice ţi-au fost prezentate de ceva vreme, singura necunoscută importantă a rămas lista cu cifrele de performanţă ale pony carului american. Şi iată că au apărut şi acestea. 

În versiunea cu motor V8, de 5,0 litri, Mustang se ajută de cei 421 de cai-putere (şi de 530 de Newtoni-metru) pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde, până la o viteză maximă de 250 km/h. EcoBoostul de 2,3 litri livrează 317 CP şi 432 Nm şi străbate segmentul 0-100 km/h în 5,8 secunde, atingând o viteză maximă de 233 km/h. Testele au fost efectuate folosindu-se transmisia manuală cu şase trepte – Mustang fiind disponibil şi cu transmisie automată, tot cu şase rapoarte.

În timp ce pe partea de dinamică, GT-ul cu V8 impresionează prin măiestrie, EcoBoostul se laudă cu un consum mediu de 8,0 l/100 km şi emisii de nici 180 g/km CO2. V8-ul are declarat un consum mediu de 13,9 k/100 km şi emisii de 299 g/km CO2. 

Altfel, Mustang este disponibil în zece nuanţe diferite, fastbackul dispune de 400 de litri de portbagaj, varianta europeană vine echipată cu un pachet de performanţă care include frâne „de înaltă performanţă” şi un sistem de răcire augmentat. Pony carul poate fi setat în patru moduri diferite – Normal, Sport+, Track şi Snow/Wet şi dispune de Launch Control. Şi nu putem uita de funcţia „omoară anvelopele”, prin care maşina te ajută să faci burnout specific american. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide