Ford accelerază dezvoltarea

Evoluţia de anul trecut a mărcii Ford motivează ridicarea ştachetei de vânzari la 26.000 de autovehicule pentru 2008.

Ford accelerază dezvoltarea Ford accelerază dezvoltarea
Ford a contabilizat în 2007 21.732 de unităţi comercializate în România fiind o creştere de 69% faţă de 2006. Datorită volumului de vânzări ridicat înregistrat la finele anului trecut, Ford şi-a asigurat locul patru în ierarhia importatorilor auto din România. Modelele care au contribuit la creşterea susţinută din 2007 au fost Ford Fiesta cu 6.793 de unităţi şi Focus cu 6.745 de unităţi.

Pentru 2008 Ford îşi propune să atingă un volum de vânzări de 26.000 de unităţi şi o cifră de afaceri de 340 milioane de euro. În vederea atingerii acestor estimări, Ford va aduce în luna martie a acestui an noul facelift al lui Focus şi Ford Kuga ce va fi prezentat în decursul lunii noiembrie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.