Ford anunţă investiţii de 500.000 $ în proiecte comunitare la Craiova

Urmând principiul „omul sfinţeşte locul”, Ford nu se rezumă doar la a produce maşini la Craiova, ci se implică şi în viaţa cotidiană a locuitorilor oraşului.

Ford anunţă investiţii de 500.000 $ în proiecte comunitare la Craiova Ford anunţă investiţii de 500.000 $ în proiecte comunitare la Craiova

Ford Motor Company Fund & Community Services a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că urmează să investească, pe parcursul următorilor trei ani, jumătate de milion de dolari în programe comunitare la Craiova. 

„Suntem fericiţi să putem să investim într-o serie de programe adresate comunităţii şi, în plus, să schimbăm lucrurile în bine la Craiova, deoarece aceasta este casa noastră, la fel ca şi a celorlalţi cetăţeni ai oraşului. Aceasta face parte din ADN-ul Ford şi din angajamentul nostru global de a crea o lume mai bună”, a declarat Jan Gijsen, Preşedintele Ford România. 

Ideea de mare familie Ford este îmbrăţişată şi de angajaţii uzinei: 350 de membri sunt înscrişi în Corpul de Voluntari Ford România, aceştia lucrând împreună în comunitate în zilele fără producţie pentru diverse activităţi publice.

Investiţiile au început deja chiar din această vară - circa 100.000 de dolari au fost investiţi în suplinirea cu echipamente a Spitalului Judeţean Craiova, în renovarea a două săli de curs ale Universităţii din Craiova şi a grădiniţei „Căsuţa Fermecată” din acelaşi municipiu. 

În plus, programul Ford Driving Skills for Life (la al cărui debut am asistat în această vară) va continua cu a doua ediţie, care se va desfăşura în perioada 15-16 noiembrie 2014, la Bucureşti. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.