Ford dă în judecată Ferrari

Ford va da în judecată Ferrari datorită utilizării numelui F150 pentru monopostul Ferrari de Formula 1, maşină care va alerga în campionatul 2011 a Marelui Circ.

Ford dă în judecată Ferrari Ford dă în judecată Ferrari

"F150 este o marcă înregistrată Ford şi foarte importantă pentru noi, fiind cel mai bine vândut model din seria F.", au declarat oficialii Ford, cerând totodată înlocuirea numelui monopostului Ferrari, chiar încă de la anunţarea oficială a bolidului F1. Cum oficialii italieni nu au dat un răspuns prompt, cei de la Ford se văd nevoiţi să acţioneze în instanţă pentru clarificarea situaţiei.

În baza unei legi americane de protecţie a consumatorului, Ford mai cere şi despăgubiri de 100.000 de dolari pentru crearea unui site destinat monopostului, www.ferrarif150.com, considerând că domeniul ales se aseamănă prea mult cu numele modelului seriei F, cauzând astfel confuzie în rândul clienţilor Ford.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.