Ford dă în judecată Nissan din cauza unei reclame

Ford se va judeca cu Nissan datorită unei reclame difuzată în Brazilia, în care cei de la Nissan se folosesc de Ford Focus pentru a evidenţia preţul scăzut al unui Nissan Tiida.

Reclama în stil rap face referire, sau mai bine zis, îşi bate joc de preţul de achiziţie ridicat al concurenţei, şi anunme, Ford Focus. Mai precis, pentru a scoate în evidenţă cât de ieftină este Nissan Tiida în Brazilia, 3.000 BRL (aproximativ 1.200 de euro), doi oameni îmbrăcaţi ca şi ingineri Ford, "dotaţi" cu lanţuri de aur şi inele zic cât de bine o duc de pe urma celor care cumpără Ford.

Versurile melodiei spun cam aşa: "tot luxul pe care-l am, îl am din bani tăi" sau "nu plânge pentru că plăteşti în plus, bani tăi au fost cheltuiţi cu cap, uită-te ce am făcut cu ei".

Conform Reuters, cei de la Nissan au fost obligaţi printr-o hotărâre judecătorească să retragă reclama de la TV, ceea ce s-a întâmplat pe 3 martie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.