Ford deschide un nou centru regional de servicii în Budapesta. Numărul angajaţilor Ford s-a triplat în ultimii cinci ani

Producătorul auto american Ford a deschis un centru regional de servicii în Budapesta, scrie Budapest Business Journal.

Ford deschide un nou centru regional de servicii în Budapesta. Numărul angajaţilor Ford s-a triplat în ultimii cinci ani Ford deschide un nou centru regional de servicii în Budapesta. Numărul angajaţilor Ford s-a triplat în ultimii cinci ani

Producătorul auto american Ford a deschis un centru regional de servicii în Budapesta, scrie Ziarul Financiar

Noul Budapest SSC este cel mai mare centru administrativ european al companiei, a anunţat ministrul ungar al afacerilor externe şi comerţului Peter Szijjarto.

Acesta a adăugat că paleta industriei auto ungare este acum completă graţie faptului că pe lângă producţie şi R&D, un mare brand auto şi-a adus centrul administrativ şi de servicii financiare în Ungaria.

Numărul angajaţilor din cadrul diviziilor ungare ale Ford s-a triplat în ultimii cinci ani, fiind de aşteptat să crească la aproape 600 până la sfârşitul acestui an, a remarcat Viktor Molnar, director regional al Ford.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.