Ford - Design post-Kinetic la Detroit

Producătorul american va lansa la Salonul Auto de la Detroit un nou model, primul din noua era de design, post-kinetica.

Ford - Design post-Kinetic la Detroit Ford - Design post-Kinetic la Detroit

Deşi oficialii americani încă nu au recunoscut-o, noul model ce îşi va face debutul la Salonul Auto de la Detroit este Ford Taurus, care a fost surprins până acum în numeroase poze spion. Iar acesta va fi primul exponat de design al noii ere post kinetice. La rezultatul final au lucrat echipele de design Ford din America de Nord şi Europa.

Printre cei mai importanţi reprezentanţi ai designului kinetic putem enumera modele precum Mondeo, Fiesta şi Kuga. Însă noul trend va fi mai simplu şi mai elegant. Şi ca să vă faceţi o idee puteţi să priviţi imaginea alăturată generată pe computer.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.