Ford Ecosport facelift va fi produs la Craiova. Rivalul lui Captur, Juke şi Mokka vine vijelios din spate [FOTO]

Autor: Marius Vișan 15 nov. 2016 Știri auto

Ford Motor Company a scos, în sfârşit, folia de pe mult aşteptatul EcoSport 2017 facelift, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, scrie Auto.ndtv.com. Odată cu facelift-ul, noul EcoSport vine acum upgrade-uri complete din punt de vedere al stilulului, al caracteristicilor şi a trenului de rulare.

Sub capotă, noul Ecosport îşi va păstra actuala gamă de motorizări: versiunea cu 3 cilindri de 1.0 litri şi cea cu 4 cilindri de 1.5 litri, ambele pe benzină, plus un motor diesel de 1.5 litri. În SUA, Ford EcoSport va beneficia şi de un motor aspirat pe benzină, de 2 litri, cuplat la o transmisie automată cu şase trepte.

Tracţiunea este cea care va face diferenţa, deoarece se preconizează că ar putea apare şi o versiune 4×4. De asemenea, noutăţile constau şi în dotări precum sistemul multimedia Sync 3 şi sistemul audio Bang & Olufsen. 

Ford EcoSport facelift va fi produs la uzina de la Craiova începând cu toamna anului 2017. 

GALERIE FOTO

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide