Ford F-150 Harley Davidson

Ford continuă colaborarea cu cei de la Harley Davidson, aducând în producţia de serie, versiunea finală a conceptului camionetă, prezentat la SEMA în noiembrie 2006.

Ford F-150 Harley Davidson Ford F-150 Harley Davidson

Alăturarea celor două mari companii, două icoane reprezentative pentru industriile auto şi moto americane, a fost una de succes până acum, peste 60.000 de modele speciale fiind vândute din 1999 până astăzi. Noul model de F-150 Harley Davidson de deosebeşte de cel de anul trecut printr-un “mic” amănunt: este dotat acum cu un compresor mecanic SALEEN, disponibil în reţeaua Ford ca opţional pentru suma de doar 6500 de dolari.

Astfel, puterea motorului V8 de 5,4 litri ajunge de la 300 CP la 450 CP şi este transmisa la şosea prin intermediul unei cutii de viteze automate cu 4 trepte. La exterior, modificările sunt minime, tocmai pentru ca adevarata faţă a noului model să se vadă, eventual, la o liniuţă la un stop, când adversarul va învăţa să nu se mai ia după aparenţe. F -150 Harley Davidson este disponibil în două nuanţe de negru, cu jante, evident cromate, de 22 de inch şi logo-uri ale producătorului american de motociclete, aplicate modest pe lataralele maşinii.

Preţul noului model este de 37210 dolari, sumă care include şi transportul până la destinatar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.